Eriş, doğal maden suyuyla noodle üretti

TAKİP ET

İstanbul - Eriş, AR-GE Merkezi tarafından geliştirilen ve katkı maddesi içermeyen yeni noodle serisini piyasaya sundu.

İstanbul En Son Haber - Eriş, AR-GE Merkezi tarafından geliştirilen ve katkı maddesi içermeyen yeni noodle serisini piyasaya sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sadece un, doğal maden suyu ve tuzdan oluşan içeriğiyle dikkat çeken ürünler, fırınlama yöntemiyle hijyenik ve hafif bir yapı kazanıyor.

Geleneksel erişte üretimiyle çağdaş gıda teknolojisini bir araya getiren bu ürünler, doğal maden suyunun hamura kazandırdığı ferahlıkla özgün bir yapı sunuyor. Seri, yumurtalı, vegan ve tam buğday seçeneklerinden oluşuyor.

Egg Noodle, yumurtayla zenginleştirilmiş geleneksel bir tat sunarken, Vegan Noodle, gerçek ıspanakla elde edilen aroması ve rengiyle dikkati çekiyor. Tam Buğday Noodle ise tok tutan yapısıyla besleyici bir alternatif oluşturuyor.

Yeni ürün serisi, geleneksel lezzet anlayışı ile sade ve doğal içerik yaklaşımını bir araya getiriyor. Eriş AR-GE Merkezi, bu girişimiyle Türkiye’nin gastronomik mirasını çağdaş üretim teknikleriyle buluşturmayı amaçlıyor.

doğal maden suyuyla noodle Eriş